Aangepaste open dag 17 oktober 2020

AANGEPASTE OPEN DAG 2020!

Vanwege uitbreiding met een locatie in Aalden houden wij op zaterdag 17 oktober een open dag (Corona proof) voor belangstellenden.

U bent tussen 10.30 uur en 15.00 uur van harte welkom op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen of mailen op onderstaande nummers of email-adres. U kunt dan aangeven voor welke locaties belangstelling is.

Wij staan dan voor u klaar om u rond te leiden op de verschillende locaties ( Aalden, Zweeloo of Orvelte) en al uw vragen te beantwoorden.

De Flintenhoeve biedt dagbesteding en beschermd wonen en begeleid wonen op unieke locaties. Op een echte boerderij in Orvelte. Daar verzorgen onze hulpboeren de dieren, stallen, tuinen en al het groen van het dorp. Daarnaast bieden wij het concept “wonen” aan met achterwacht. Een zelfstandige woonplek met individuele begeleiding. U kunt op deze dag een van de appartementen bekijken.

In Zweeloo bieden wij beschermd wonen met 24-7 zorg aan. Daar worden dieren verzorgd , de tuin onderhouden en veel creatieve dingen gedaan zoals b.v. schilderen en stripverhalen maken.

In Aalden bieden we beschermd wonen aan met achterwacht. Prachtig aan de rand van het bos gelegen. Daar is ruimte voor dierverzorging, tuinieren maar er is heel veel wandelruimte en een grote visvijver op loopafstand.

Ook als je bijvoorbeeld een stageplaats of vrijwilligerswerk zoekt kun je een afspraak maken. Er is volop parkeergelegenheid op het terrein van de boerderij.

Wij zien u graag op onze zorgboerderij:

De Flintenhoeve

Flintenweg 2 9441 PC Orvelte

Tel: 0593-322235 / 06-15693272 / 06-45702729

Website: www.deflintenhoeve.nl

Email: